Vanløse er en bydel i København med 36.115 (2009) indbyggere. Dermed er det den mindste af Københavns Kommunes 10 bydele. Vanløse hørte indtil 1901 til Brønshøj, der med Husum i dag danner den nordlige grænse. Ellers er det først og fremmest Frederiksberg mod øst og Rødovre i vestlig retning, som Vanløse grænser op til. Damhussøen og Damhusengen danner en naturlig skillelinje mellem Vanløse og Rødovre. Samme Damhussø passerer man i sydgående retning, hvor naboen Valby holder til. Der er en række S-togs- og metro-stationer: Vanløse Station, Jyllingevej Station, Islev Station, Flintholm Station og Grøndal Station. De to sidste er dog på grænsen til Frederiksberg.

Områdekort

Med kortet ovenfor kan området ses i fugleperspektiv. Brug musen eller navigationspilene (øverst til venstre) til at panorere på kortet. Brug knapperne + og - til at zoome ind og ud.

Street View (gadevisning)

Med Street View ovenfor kan du "gå en tur" i området og se, hvordan omgivelserne er - hvor langt der er til nærmeste café, supermarked, busstop m.m. Med kortet kan venner og familier, som måske bor langt væk, se hvor vi bor og vores omgivelser.
 
Har du lyst, kan du selv præge street view ved at lægge egne favoritfotos ind via Google - så vil dine fotos kunne vælges som alternativer, når andre klikker sig rundt her.


Vis stort kort